Έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023 – 2024

Με την παρουσία των σεβαστών ιερέων, του πατήρ Χαράλαμπου Καρούζου και πατήρ Μιχαήλ Σερβέ, του κ. Φραγκονικολόπουλου Αντιδήμαρχου Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κ. Γιαννούλη και κ. Χρυσανθόπουλου, της πρώην Διευθύντριας του Γυμνασίου Αιγείρας κ. Νταρζάνου, του πρώην Διευθυντή του Γυμνασίου Αιγείρας κ. Διαμαντόπουλο και με σύσσωμο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας, πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο προαύλιο χώρο του σχολείου με τους μαθητές του σχολείου μας και πλήθος γονέων των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.

Με την ολοκλήρωση της τελετής ο ιερέας αγίασε τους μαθητές/τριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και της τοπικής κοινότητας και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερώνυμου.

Στη συνέχεια ο κ. Φραγκονικολόπουλος  Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας και η εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. , απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Ολοκληρώνοντας, η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αιγείρας κ. Καραχάλιου Νίκη, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αιγείρας κ. Μητρόπουλος Παναγιώτη και οι σύλλογοι διδασκόντων του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Αιγείρας, θέλουν να ευχαριστήσουν αρχικά τους σεβαστούς πατέρες Χαράλαμπο Καρούζο και Μιχαήλ Σερβέ για την τιμή που μας έκαναν να τελέσουν την τελετή του αγιασμού των σχολείων μας, τον κ. Φραγκονικολόπουλο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας και τους τοπικούς παράγοντες για την ενεργή παρουσία τους, τους γονείς των μαθητών/τριών που με υπομονή και κατανόηση παρακολούθησαν την τελετή και περισσότερο από όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την εξαιρετική συμπεριφορά που τήρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της τέλεσης του Αγιασμού.

Comments are Closed

error: Content is protected !!