Ενημερωτική συνάντηση για την εθελοντική αιμοδοσία

Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στην ανανεωμένη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Αιγείρας και στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο «Εθελοντική αιμοδοσία: Δίνω αίμα … προσφέρω Ζωή!» που φέτος υλοποιεί το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για την εθελοντική αιμοδοσία.

Η ενημερωτική συνάντηση έγινε από το πρόεδρο του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιαλείας «Ο Δεσμός» κ. Σταθακόπουλο Παναγιώτη στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα οφέλη και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στη συνέχεια ο κ. Σταθακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες που είχαν οι μαθητές μας οι οποίοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή παρακολούθησαν την ενημέρωση και στο τέλος με υπομονή και ιδιαίτερη διάθεση ο κ. Σταθακόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις και τις απορίες που διατυπώθηκαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σταθακόπουλο Παναγιώτη για τον χρόνο που διέθεσε για να ενημερώσει την μαθητική μας κοινότητα και για την στήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση του σχολείου μας.

Comments are Closed

error: Content is protected !!